Glucosamine CMN Plus

Glucosamine CMN Plus bevat glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, mangaan en vitamine D3. Vitamine C en mangaan ondersteunen het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen.

Glucosamine CMN Plus: glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, mangaan en vitamine D3

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

 

100 capsules (gelatine)

Glucosamine CMN Plus bevat glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, mangaan en vitamine D3. Vitamine C en mangaan ondersteunen het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen.

 

Aanbevolen gebruik: Kuur (6 weken) 3 maal daags 3 capsules, onderhoudsperiode 3 maal daags 1 tot 2 capsules

 

Ingrediënten per dagdosering (6 capsules): 885 mg glucosamine (1500 mg glucosaminesulfaat 2KCl), capsule: gelatine, 372 mg chondroïtine (500 mg chondroïtinesulfaat 90%), 300 mg MSM (methylsulfonylmethaan), antiklontermiddel: magnesiumstearaat, 80 mg (100% ADH) vitamine C (als ascorbinezuur), vulstof: cellulose, 2 mg (100% ADH) mangaan (als mangaancitraat), betacyclodextrine, 10 μg (100% ADH) vitamine D3 (als cholecalceferol) – ADH is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Allergenen: glucosamine uit schaaldieren.

  • Glucosamine is een bouwstof van kraakbeen dat de productie van gewrichtsvloeistof in het lichaam ondersteunt. Op oudere leeftijd kan het vermogen van het lichaam afnemen om deze bouwstof aan te maken.
  • Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel van kraakbeen in het lichaam. Het geeft kraakbeen de geleiachtige eigenschap die nodig is voor een sponsachtige, verende werking.
  • MSM, methylsulfonylmethaan, is een bron van zwavel en geeft stevigheid en bescherming aan hardere delen van het lichaam, zoals gewrichten, bindweefsel, huid, haren en nagels.
  • Vitamine C is betrokken bij de vorming van collageen, een belangrijk onderdeel van de huid dat elasticiteit en stevigheid geeft. Het houdt de spieren soepel en houdt de gewrichtsbanden, de pezen tussen de botten en het tandvlees sterk.
  • Mangaan is een sporenelement dat goed is voor het bindweefsel in bot en kraakbeen. Tevens is mangaan betrokken bij het anti-oxidantsysteem, dat de gezonde cellen in het lichaam beschermt.
  • Vitamine D is nodig om voldoende kalk in onze botten te houden. Het lichaam heeft vitamine D daarom nodig voor sterke botten en tanden.

Overige specificaties: Artikelnummer: 640 / Z-indexnummer: 14646439 / EAN-code: 8715848000120 / Verpakking: kunststof pot, wit, 3307-150 - PE-HD / 100 capsules (gelatine), netto: 51 gram

 

Glucosamine is een aminosuiker en de belangrijkste bouwsteen voor biopolymeren die in hoge concentratie in gezond kraakbeen worden aangetroffen.

 

 

 

Houd u aan de dagelijkse dosering. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding, of compensatie voor een ongezonde leefstijl. Gebruik dit product niet bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

 

Probeer ook eens een van onze andere voedingssupplementen: cranberry cmn plusiso-vrouw cmn plussaw palmetto cmn plusomegalact cmn plus en ginkgo biloba cmn plus.

kraakbeen gewrichten artrose artritis reuma pijn gewrichtspijn