Over ons

Contactinformatie

Bezoekadres: Van Dijklaan 5, 5581 WG Waalre

Postadres: Postbus 209, 5580 AE Waalre

Telefoon: 040 20 444 39

E-mail: info@naturapharma.nl

duurzaamheid, bewustzijn, service

Duurzaamheid en bewustzijn zijn speerpunten in de filosofie van Naturapharma. Daarom kiezen wij onder andere voor natuurlijke ingrediënten die, waar mogelijk, afkomstig zijn van duurzame, biologische teelt met een milieuvriendelijke productiewijze, groene stroom in onze bedrijfsruimtes en ecologisch verantwoord papier voor ons drukwerk. Al onze producten zijn zo natuurlijk mogelijk. Daar staat Naturapharma voor. Verder vinden wij het belangrijk om goede ondersteunende informatie te geven. Uiteraard mag je van ons een perfecte dienstverlening en snelle levering verwachten.

Naturapharma is tevens begaan met de natuur. Hoe kan het ook anders. Enige jaren terug zijn stukken grond (ruim 9000 m2) aangekocht aan het plaatselijke riviertje de Dommel, waarmee we garant staan voor een verantwoord natuurbehoud. Een deel van onze omzet gaat zo naar het onderhoud en de veiligstelling van onze natuur!

 

kwaliteit en veiligheid

Naturapharma werkt volgens het HACCP-kwaliteitssysteem en volgt de normen van ISO en GDP. Wij laten onze producten alleen produceren door gecertificeerde bedrijven die beantwoorden aan twee cruciale criteria: kwaliteit en veiligheid. Door bewezen en betrouwbare producten aan te bieden, garandeert Naturapharma een maximale gebruiksveiligheid. Al onze productiebedrijven voldoen aan de internationale GMP- en/of HACCP-normen (van de farmaceutische industrie). Elk product is geproduceerd volgens de strengste (farmaceutische) richtlijnen op het gebied van produceren en verpakken. Contaminatie en kruisbesmetting van de grondstoffen worden hiermee vermeden en elke vorm van vervuiling wordt zo buiten de deur gehouden.

herbday

Naturapharma doet al vele jaren enthousiast mee met deze uiterst gezellige en interessante feestdag. De laatste keer was 6 mei 2023.

Zie: www.herbday.org


Naturapharma is lid van de branchevereniging  Natuur- en gezondheidsProducten Nederland

Naturapharma is officieel distributeur van  Femarelle

Naturapharma is donateur van de  Nederlandse Vereniging voor Geneeskruidenonderzoek


zorgverzekering en gezondheidsproducten

Alle producten van Naturapharma zijn aangemeld bij de Z-Index (KNMP). Indien uw zorgverzekering voor vergoeding van voedingssupplementen een Z-indexnummer (of KNMP-nummer) verlangt, dan kunt u dit nummer vinden op onze artikellijst. Als uw arts of therapeut producten van Naturapharma heeft voorgeschreven, kunt u met uw recept terecht bij elke apotheek in Nederland. Ook kunnen wij u een apotheek aanraden die onze producten gegarandeerd op voorraad heeft.

naturapharma voor uw praktijk of winkel

Naast mensen die zich gewoon vitaler willen voelen, mogen wij een keur aan professionals tot onze klanten rekenen: van apothekers, (sport)artsen, fysiotherapeuten, urologen, overgangsconsulentes en (natuur)diëtisten tot schoonheidsspecialisten, (hotstone)masseurs, kappers en dermatologen. Door een B2B-account aan te vragen, kun je als voorschrijver of detaillist snel en eenvoudig bestellen. En met onze unieke natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten kun je je cliënten een hoogwaardig en exclusief merk aanbieden!