Omegalact CMN Plus

Omegalact CMN Plus bevat een unieke combinatie van visolie (omega-3-vetzuren) en lactobacillus casei lactospore. Met verder nog calcium en vitamine B12.

Omegalact CMN Plus: unieke combinatie van visolie (omega-3-vetzuren), lactobacillus casei lactospore, calcium en vitamine B12

€ 27,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Ontdek jouw ultieme bron van welzijn

 

Wil jij profiteren van een unieke mix van omega-3-vetzuren, lactobacillus casei lactospore, calcium en vitamine B12?

Zoek niet verder! Omegalact CMN Plus heeft het allemaal, verpakt in handige gelatinecapsules die je gemakkelijk kunt innemen.

  

Wat maakt Omegalact CMN Plus zo bijzonder?

Allereerst biedt onze gepatenteerde methode een visolie in poedervorm, waardoor je verlost bent van die vervelende geur en smaak van vis. Geen zorgen meer over onaangename oprispingen - alleen pure voordelen voor jouw welzijn. Dankzij de poedervorm is onze visolie ook stabieler en langer houdbaar. Dat betekent dat je langer kunt genieten van de gunstige effecten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Wat maakt lactobacillus casei lactospore zo speciaal?

 

Door een extra inkapseling zorgen we voor een optimale bescherming van deze probiotische krachtpatser. Hierdoor is het probioticum niet alleen weerbaarder, maar ook effectiever, zodat jouw lichaam maximaal profiteert.

 

Wat zit er in elke dagelijkse dosis van 3 capsules?

  • 800 mg visolie (waarvan 144 mg omega-3-vetzuren: 80 mg EPA/60 mg DHA)
  •  480 mg calcium (60% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
  • 80 mg lactobacillus casei lactospore (4 miljard cfu)
  • 5 mcg vitamine B12 (200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

En wees gerust, onze capsules mogen worden opengemaakt voor degenen die dat verkiezen.

 

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Geen last van visgeur en -smaak dankzij de poedervorm van visolie
  • Stabiliteit en langere houdbaarheid van visolie
  • Optimale bescherming en effectiviteit van lactobacillus casei lactospore

Waarom heb je Omegalact CMN Plus nodig?

Omega-3 vetzuren ondersteunen jouw hart en bloedvaten. EPA en DHA, de gezondheidshelden in deze familie, dragen bij aan het behoud van gezonde cellen, soepele gewrichten, een ondersteund afweersysteem en een gezonde ontwikkeling en functie van de hersenen en het zenuwstelsel.

Probiotica zijn jouw bondgenoten voor een gezonde darmflora, cruciaal voor een optimale spijsvertering en weerstand, vooral in situaties zoals slecht eten, reizen of bij het nemen van antibiotica.

En laten we calcium niet vergeten! Dit mineraal speelt een sleutelrol bij de opbouw en het onderhoud van botten en tanden, terwijl het ook essentieel is voor verschillende processen in ons lichaam, zoals de werking van zenuwen, spieren, bloedstolling en het transport van andere belangrijke stoffen.

 

Investeer vandaag in jouw welzijn en ervaar de voordelen van Omegalact CMN Plus. Voor slechts €27,50 inclusief btw ben jij op weg naar een gezondere en gelukkigere jij. Bestel nu en geniet binnen 1-2 dagen van dit complete welzijnsboost! 

 

Omegalact CMN Plus bevat een unieke combinatie van visolie (omega-3-vetzuren), lactobacillus casei lactospore, calcium en vitamine B12. Aanbevolen gebruik: 3 capsules per dag – liefst 2 capsules ’s ochtends en 1 capsule ’s avonds – met voldoende water innemen. De capsules mogen opengemaakt worden. 90 capsules (gelatine)

Ingrediënten per dagdosering (3 capsules): 800 mg visolie 50% (144 mg omega-3-vetzuren: 80 mg EPA/60 mg DHA), 480 mg (60% ADH) calcium (als calciumcarbonaat), capsule: gelatine, 80 mg (4 miljard cfu) lactobacillus casei lactospore, antiklontermiddel: siliciumdioxide, natuurlijke kleurstof: titaniumdioxide, 5 mcg (200% ADH) vitamine B12 (als cyanocobalamine) – ADH is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid / CFU is colony forming unit (kolonievormende eenheid). Allergenen: de visolie bevat melk, lactose, soja en vis

Overige specificaties: Artikelnummer: 644 / Z-indexnummer: 16159535 / EAN-code: 8715848000144 / Verpakking: kunststof pot, wit, 3307-150 - PE-HD / 90 capsules (gelatine), netto: 80 gram

 

Docosahexaeenzuur (cis-4,7,10,13,16,19-docosahexaeenzuur / DHA) en eicosapentaeenzuur (cis-5,8,11,14,17-eicosapentaeenzuur / EPA) zijn polyonverzadigd vetzuren die na metabolisatie in het lichaam belangrijke hormonale functies vervullen.

 

 

 

Houd u aan de dagelijkse dosering. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding, of compensatie voor een ongezonde leefstijl. Gebruik dit product niet bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

 

Probeer ook eens een van onze andere voedingssupplementen: glucosamine cmn pluscranberry cmn plusiso-vrouw cmn plussaw palmetto cmn plus en ginkgo biloba cmm plus.


Extra info calcium

Calcium, of kalk, is een mineraal dat betrokken is bij de opbouw en het onderhoud van je botten en je gebit. Hoe meer calcium er op jonge leeftijd in de botten zit, des te langer de botten stevig blijven. Bij ouderen is beweging en extra vitamine D van belang om de opname van calcium te bevorderen.

  

Extra reden voor inname:

Bij langdurig gebruik van corticosteroïden (zoals prednison of prednisolon) kan de opname van calcium in het lichaam verminderen.

Een deel van de volwassenen krijgt minder binnen dan wordt aanbevolen (Voedselconsumptiepeiling).

Extra info vitamine B12

Vitamine B12 (cobalamine) is van belang voor de aanmaak van rode bloedcellen en andere lichaamscellen.

B12 kan helpen vermoeidheid te verminderen.

 

Extra reden voor inname:

Ouderen kunnen vitamine B12 minder goed opnemen.

Vegetariërs en veganisten moeten goed opletten dat ze voldoende B12 binnenkrijgen. Een supplement met vitamine B12 is een welkome aanvulling.

Bij langdurig gebruik van maagzuurremmers (zoals omeprazol) of bloedglucoseverlagers (zoals metformine) kan de opname van vitamine B12 in het lichaam verminderen.


hersenen hart bloedvaten cholesterol darmklachten allergische reacties weerstand probiotica darmflora balans  zwangerschap