Jojoba Gel Crème

Jojoba Gel Crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de zeer droge, schrale huid en tevens voor de verzachting van lichte verbrandingen van de huid.

Jojoba Gel Crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de zeer droge, schrale huid en tevens voor de verzachting van lichte verbrandingen van de huid.

€ 22,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Uitgebreide informatie

100 ml crème

 

Jojoba Gel Crème bevat een hoog gehalte aan jojoba-olie (simmondsia chinensis) dat wordt verkregen uit de eerste koude persing.

Jojoba Gel Crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de zeer droge, schrale huid en tevens voor de verzachting van lichte verbrandingen van de huid.

 

Aanbevolen gebruik: Gebruik onze pure Jojoba Gel Crème voor de dagelijkse verzorging van uw huid. Jojoba Gel Crème voedt en beschermt de huid, is aangenaam verzachtend en herstelt de natuurlijke vochtbalans. Tevens ondersteunt jojoba-olie het herstel van littekens.Jojoba Gel Crème bevat een hoog gehalte aan jojoba-olie (simmondsia chinensis), en verder water, polyacrylamide, isoparaffin, Laureth-7, lactose, melkproteïne, tocopherylacetate, chamomilla recutita (kamille) olie, dehydroacetic-acid, benzoezuur, benzylalcohol.Jojoba Gel Crème heeft haar effectiviteit bewezen bij de behandeling van een omvangrijke groep mensen met huidproblemen in een aantal van Israëls meest vooraanstaande medische centra. De crème bleek zeer effectief in het verbeteren van de huid betreffende het vertragen van de gevolgen van het ouder worden van de huid en de verzorging van ouderdomsvlekken. Jojoba Gel Crème voedt en beschermt de huid, is aangenaam verzachtend en herstelt de natuurlijke vochtbalans.

Gebruik Jojoba Gel Crème niet bij overgevoeligheid van een van de bestanddelen.

 

Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

Jojoba Gel Crème is voor uitwendig gebruik.

 

Overige specificaties: Land van herkomst: Israël / Artikelnummer: 411 / Z-indexnummer: 15127796 / EAN-code: 7290010182190 / Verpakking: kunststof pot in kartonnen doosje, 100 ml

  In tegenstelling tot andere plantenolie bestaat jojoba-olie uit lange, onverzadigde vetzuurketens die sterk lijken op huidvetten.