100% Pure Jojoba Olie 50ML

Onze golden grade Jojoba Olie is 100% puur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken (simmondsia chinensis). Jojoba-olie houdt het vochtgehalte van de huid op peil en geeft een soepel, glad en niet vet gevoel. De olie wordt goed opgenomen in de huid en sluit de huid niet af.

100% Pure Jojoba Olie 50ML

€ 7,65

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Vraag onze GRATIS uitgebreide folder over onze jojoba-olie aan! Klik hier!

 

Aanvullende informatie

Aanbevolen gebruik: Jojoba-olie is de ideale draagolie voor essentiële oliën en vormt een perfecte basis voor een make up. Gebruik onze pure Jojoba Olie voor de dagelijkse verzorging van huid en haar, maar ook na het zonnen, na het ontharen of als baby-, bad- en massage-olie. Tevens ondersteunt jojoba-olie het herstel van littekens.

Onze Jojoba Olie is 100% puur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken (INCI: simmondsia chinensis) en mag het predikaat golden grade dragen. Jojoba-olie is samengesteld uit voornamelijk lange-keten vetzuren en bevat geen parabenen, hars, teer of alkaliën. De olie zelf is een stabiele antioxidant en bevat tocoferol (vitamine E) dat de gevolgen van het ouder worden van de huid vertraagt.

Jojoba-olie is zeer zuiver en stabiel en wordt niet ranzig. Het bijzondere karakter van jojoba-olie ligt daarin dat ze een vloeibare was is en dat haar vetten sterke overeenkomsten vertonen met de natuurlijke huidvetten. Hierdoor wordt de olie direct en probleemloos opgenomen in de huid. Jojoba-olie vertraagt de afgifte van talg, maakt de huid zacht en glad en houdt de huid in een goede conditie. Maakt het haar makkelijk doorkambaar, soepel, zacht en glanzend.

Jojoba Olie is niet op dieren getest en hypoallergeen. Bovendien is onze olie Ph-neutraal, ongeparfumeerd en niet-comedogeen!

Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

Jojoba-olie is voor uitwendig gebruik.

Overige specificaties: Land van herkomst: Israël / Artikelnummer: 505 / Z-indexnummer: 15127753 / EAN-code: 8715848000052 / Verpakking: PET-flacon (doorzichtig), met doseerpomp (wit), 250 ml

Naast deze maat hebben we ook nog flacons van 25 ml, 50 ml, 100 ml en 500 ml.

  In tegenstelling tot andere plantenolie bestaat jojoba-olie uit lange, onverzadigde vetzuurketens die sterk lijken op huidvetten.