Jojoba Haar en Baard Olie 100ML

Deze olie biedt een perfecte verzorging voor baard en haren. 

100% Pure Jojoba Olie 100ML

€ 11,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Vraag onze GRATIS uitgebreide folder over onze jojoba-olie aan! Klik hier!

 

 

Jojoba-olie vertraagt de afgifte van talg, maakt huid en haar zacht, glad en houdt ze in een goede conditie. Je haar wordt makkelijk doorkambaar, soepel en glanzend!

 

Onze Jojoba Olie is 100% puur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken (INCI: simmondsia chinensis) en mag het predicaat golden grade dragen. Jojoba-olie is samengesteld uit voornamelijk lange-keten vetzuren en bevat geen parabenen, hars, teer of alkaliën. De olie zelf is een stabiele antioxidant en bevat tocoferol (vitamine E) dat de gevolgen van het ouder worden van de huid vertraagt. In tegenstelling tot andere plantenolie bestaat jojoba-olie uit lange, onverzadigde vetzuurketens die sterk lijken op huid- en haarvetten.

Aanvullende informatie     

Aanbevolen gebruik: Jojoba-olie is de ideale draagolie voor essentiële oliën en vormt een perfecte basis voor een make-up. Gebruik onze pure Jojoba Olie voor de dagelijkse verzorging van huid en haar, maar ook na het zonnen, na het ontharen of als baby-, bad- en massage-olie. Tevens ondersteunt jojoba-olie het herstel van littekens. Jojoba Olie is niet op dieren getest en hypoallergeen. Bovendien is onze olie pH-neutraal, ongeparfumeerd en niet-comedogeen!

Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen. Jojoba-olie is voor uitwendig gebruik. Overige specificaties: Land van herkomst: Israël / Artikelnummer: 503.5 / Z-indexnummer: 15127753 / EAN-code: 8715848000007 / Verpakking: PET-flacon (doorzichtig), met schoefdop (wit), 100 ml