Colloidaal Zilver CMN

Colloïdaal Zilver CMN heeft een positieve invloed op de weerstand. Het bestaat uit colloïdale deeltjes en ionisch zilver, met een concentratie van > 4 ppm (parts pro million).

Colloïdaal Zilver CMN heeft een positieve invloed op de weerstand. Het bestaat uit colloïdale deeltjes en ionisch zilver, met een concentratie van > 4 ppm (parts pro million).

€ 24,70

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Uitgebreide informatie

 

100 ml

 

Stap in de wereld van Colloïdaal Zilver CMN, waar weerstand een boost krijgt! Deze formule bevat een mix van colloïdale deeltjes en ionisch zilver, met een krachtige concentratie van > 4 ppm (parts per million). Hier zijn de colloïdale deeltjes als vrije zilverdeeltjes die dansen in het water, terwijl het ionisch zilver volledig is opgelost in zuiver gedestilleerd water.

Ontdek de positieve invloed van Colloïdaal Zilver CMN op je weerstand. Het is niet alleen een product; het is een bruisende combinatie van innovatieve technologieën en zorgvuldig gekozen ingrediënten, allemaal ontworpen om jouw welzijn te ondersteunen. Colloïdaal Zilver CMN - omdat een gezonde weerstand de sleutel is tot een vitaal leven!

Colloïdaal Zilver CMN heeft een positieve invloed op de weerstand. Het bestaat uit colloïdale deeltjes en ionisch zilver, met een concentratie van > 4 ppm (parts pro million). De colloïdale deeltjes zijn losse deeltjes zilver die dwarrelen in het water en het ionisch zilver is in z’n geheel opgelost in het gedestilleerd water.

 

Aanbevolen gebruik: Uitwendig: 1 à 2 druppels per stukje aangedane huid (3 tot 6 maal per dag). Oog: 3 tot 6 maal per dag 1 druppel in het oog. Oor: 3 tot 6 maal per dag 1 druppel in het oor. Keel: 5 druppels in een eetlepel water, 3 tot 6 maal per dag 1 minuut gorgelen. Kinderen tot 12 jaar – Halve dosering. Huisdieren – Inwendig: 10 druppels per liter drinkwater. Uitwendig: 1 à 2 druppels per stukje aangedane huid (3 tot 6 maal per dag).

Houd u aan de dagelijkse dosering.

Allergenen: geen.

Gebruik Colloïdaal Zilver CMN niet bij overgevoeligheid ervoor.

Dit product in de originele verpakking droog, donker en bij kamertemperatuur (15°C tot 25°C) bewaren. Schudden voor gebruik, niet met metaal in aanraking brengen en uit de buurt van stralingsbronnen (magnetron/halogeenlamp) houden. Bewaar buiten zicht en bereik van jonge kinderen.

 

Overige specificaties: Artikelnummer: 620 / Z-indexnummer: 14857723 / EAN-code: 8715848004036 / Verpakking: glazen flacon (bruin) met druppelaar en kunststof dop (wit), 100 ml

CAS-nummer 7440-22-4

EC-nummer (EINECS) 231-131-3

molecuulmassa 107,87 g/mol; smeltpunt 960 °C