Flexofytol

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Wij raden u in plaats hiervan ons supplement Glucosamine CMN Plus aan.

 

Flexofytol, gebaseerd op een bio-geoptimiseerd extract van kurkuma. De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een krachtig antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen. 

Ingrediënten (per capsule) : Emulgator (polysorbaat 80), biogeoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg curcumine, voedingszuur (citroenzuur) - Capsule : gelatine, glycerine, kleurstoffen : (titaandioxide, karmijn, ijzer oxides), water.

€ 19,90

  • Uitverkocht

Eucalyplus

Eucalyplus bestaat uit een hypertonische oplossing die met oliën van eucalyptus, kamille en myrte gearomatiseerd is. De natuurlijke formule is ideaal om de neusholtes zachtjes te reinigen en om vrijer te kunnen ademen. Als een hypertonische oplossing in contact komt met de slijmvliezen, gaan deze meer water afscheiden waardoor de onzuiverheden en slijmen gemakkelijker worden geëlimineerd. Eucalyptus is de plant bij uitstek om de neusholtes te zuiveren en om de ademhaling te vergemakkelijken. Hij bezorgt onmiddellijk een fris gevoel en helpt de luchtwegen op een aangename wijze vrij te maken.

Ingrediënten per 20 ml : Fysiologisch water - Glycerol - Polysorbaat - Eucalyptus radiata olie - Chloorhexidine digluconaat - Benzalkonium chloride - Myrthe olie - Roomse kamille olie.

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1

Enterofytol

Voedingssupplement op basis van bio-geoptimiseerd kurkuma extract en etherische olie van venkel. De kurkuma wortelstok bevat verschillende zogenaamde 'kurkuminoïde' bestanddelen, waarvan kurkumine de belangrijkste is. Deze draagt bij tot het darmcomfort.

De bestanddelen van onbewerkte kurkuma worden niet goed in het organisme opgenomen. Het bio-geoptimiseerde kurkuma extract is zo ontwikkeld dat de kurkumine beter opgenomen wordt, wat voor een optimaal resultaat zorgt. De combinatie van kurkuma en etherische olie van venkel verzacht darmongemak op duurzame wijze.

Ingrediënten (per capsule): emulgator - polysorbaat 80 - bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg kurkumine - etherische venkelolie (Foeniculum vulgare) 25 mg - voedingszuur : citroenzuur - capsule: gelatine, glycerol, water, kleurstoffen : ijzeroxiden, titaniumdioxide.

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dag1